tirsdag, mai 01, 2007

Hiking i Sai Kong

På lørdag bestemte vi oss for å dra på hiking til HK´s flotteste strender. Disse ligger i Sai Kung, som er 15 minutters busskjøring herfra.

Sigrid, Hege, østeriske og danske michael og meg satte avgårde tidlig lørdag morgen. Planen var å bruke 2 timer på hikingen og resten av tiden på stranden, men vi våknet opp til skyer og litt kaldt (25grader...:P) så vi bestemte oss heller for å gjøre dagen til en heldagshiking.



Vi gikk i et par timer før vi kom frem til den første stranden. Må innrømme at jeg ble litt skuffet... Strendene i Bodø er MYE bedre, men de har vel rett når de sier det er HK´s reneste og fineste strand vi kom frem til



Etter å ha tuslet litt rundt på strendene, bestemte vi oss for å bevege oss mot Sai Kong igjen. Vi kom frem til bilveien og fant ut vi hadde 3 valg:
-ta taxi tilbake til sai kung
-gå langs veien til vi kom til nærmeste busstopp
-fortsette på en tursti til vi kom til et busstopp ikke langt fra der vi startet.

Siden ingen var noe særlig sliten, bestemte vi oss for det siste. Og det angret vi IKKE på! Siste del av turen var fantastisk! Høye fjell, utsikt, bekker og skikkelige stier (i Hong Kong er nemlig de mest brukte stiene betongbelagt... så vi blir alltid overbegeistret når vi finner stier slik som stier skal være).

Danske Michael filmet hærligheten, og filmen oppsummerer turen vår godt:


Ingen kommentarer: