onsdag, september 05, 2007

Bryllup i Stavanger

Først og fremst: Gratulerer så mye Knut Arne og Marie!!!

Sigrid, Andreas, Hege og jeg reiste ned til Stavanger forrige helg for å feire at Knut Arne (som vi studerer med) og Marie giftet seg 1. september i Stavanger domkirke.

For å minske utgiftene våre fikk vi overnatte i hytten til Knut Arnes familie som ligger i en kolonihage omtrent 30 min gange fra sentrum. (Tusen takk, igjen!!!)
Hytten var kjempekoselig og intim, og vi hadde en veldig kjekke (som de sier i Stavanger) fredagskveld der, med litt øl og mye mas. Eneste de manglet i hytten var skikkelige ølglass, men med litt fantasi ordner det meste seg

På lørdagen var det klart for bryllup!
Vi staset oss opp til kirken (selv om vi bare var invitert til kaffen), Kristian kom løpende inn døren i siste liten, fikk slengt på seg finstasen og så dro vi avsted.
Vielsen var nydelig! Kjolen var nydelig! Ja, alt var egentlig nydelig (bortsett fra været.. det regnet både katter og hunder og det som værre er).
Etter at begge hadde satt ja, og de obligatoriske bildene var tatt,
Legg merke til tidenes linselus!! (Yes, it´s me!!)

hadde vi egentlig planlagt å tusle i byen, men med et slikt vær var det ingen som orket. Så vi dro tilbake til hytten og vi ventet på at kaffen skulle begynne. Ventetiden ble forkortet med soving, gårsdagens aviser og en tur på italiensk restaurant:)

Litt pynting måtte til før festlighetene kunne starte
Kaffen var som kaffen i brylluper skal være; varm (oj, den var tørr...), og vi fikk den obligatoriske "brudekakeskjæringen" og brudevalsen. Og så var det et tonn med kaker der!! Mmmm...!!!
Brudeparet veltet, og da Knut Arne satt det opp igjen ble det seende ut som om hun overfaller ham:D
Det var et nydelig bryllup! Nesten som man får lyst å gifte seg selv (jeg sa NESTEN, ikke beskymre deg Bjarte! Og ikke få ideer, Hege!! :P)
Vil til slutt bare ønske brudeparet alt vel! Og håper dere har en fantastisk bryllupsreise!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei...kjenner dere ikke men jeg lurte på om dere vet hvor mye det koster å gifte seg i Domkirken i Stavanger?

Hilsen Gudrun

Anonym sa...

Jeg vet ikke, men du kan sende en mail til Knut.Birkedal@student.uib.no, så kanskje han kan svare på det.

Anonym sa...

Det er gratis, første mann til mølla opplegg :)