torsdag, juli 19, 2007

Endelig kom Bjarte

Søndagen kom Bjarte (og Andreas) til HK. Meg og Sigrid sto tidlig opp for å hente dem på flyplassen. Sikre som vi var på at flyet skulle lande 9:05, møtte vi opp på flyplassen kl 9. Der så vi at flyet skulle ha landet 8:30, men var forsinket en hel time... Så selv om vi egentlig var en halvtime for sent ute, måtte vi vente en halvtime til før vi endelig fikk så våre kjære igjen! Vi var veldig fornøyd med det! Tenk hvor pinlig det hadde vært å komme for sent for å hente gutta når det er et halvt år siden man har sett dem sist...
Det var utrolig deilig å se Bjarte komme gående ut døren! Beste følelsen på lenge! Jeg kommer aldri til å reise så lenge og så langt vekk fra ham igjen!
Etter å ha sjekket inn på hotellet og sovet et par timer dro jeg med meg Bjarte på sightseeing. Vi tok Star Ferry fra Kowloon til HK-island, vi gikk å tuslet i Soho og avsluttet kvelden på The Peak.
De to andre dagene i HK gikk veldig fort. Vi så de mest kjente tingene og ellers gikk vi bare rundt å tuslet i varmen og fuktigheten.

Ingen kommentarer: