torsdag, februar 15, 2007

Nylig ankommet Filippinene

Idag reiste vi til Filippinene! Som nevnt tidligere hadde vi ikke spesielt god tid mellom de to flyene vaares, noe som vi fikk merke godt idag!

Turen begynte fint. Reiste med taxi fra campus kl 8 og var paa flyplassen i HK i god tid foer flyet skulle dra. Ikke var det store koer i innsjekken heller, og vi var straalende fornoeyd. Da det ble vaares tur, viste det seg at vi ikke hadde printet ut alle papirene vi trengte, saa det tok litt tid aa fikse forskjellige ting, men vi kom oss da med flyet:) Som selvfoelgelig var forsinket... saa da vi landet paa Manila hadde vi plutselig nesten en time mindre til vi aa naa det andre flyet. Og vi hadde daarlig tid foer flyet ble forsinket! Saa da vi landet var vi litt mere enn kjempestresset og loep saa fort vi kunne for aa finne det neste flyet vaart.
Vi ble sendt i alle retninger, paa kryss og tvers, og hadde plutselig 5 minutter til til innsjekkingen stengte. Det var da an vakt kom paa at de burde fortelle oss at det flyet vi skulle med ikke gikk fra denne flyplassen, den gikk fra en flyplass 15 min fra der vi var! Saa de anbefalte oss aa ta en taxi! Noe som vi syntes hoertes ut som en veldig god ide, bortsett fra at ingen av oss hadde noen Philippinske Pesos paa oss... og det var ingen minibanker i naerheten. Saa vakten var snill og vekslet HK$ med oss (og svindlet oss...) og sendte oss i en taxi (som ogsaa svindlet oss), og vi var paa den riktige flyplassen 14.50 og flyet vaart hadde avgang 15.05! Paa mirakuloest vis (dette flyet hadde nemlig ogsaa forsinkelse.. saa mirakel var kanskje en liten overdrivelse..) rakk vi flyet, og naa er vi altsaa paa Boracay!

Det er helt fantastisk her! Og da har vi enda ikke sett stedet i dagslys:) Stranden vi bor ved er en 7km lang hvit sandstrand. Det er fantastisk a gaa barbeint i den, og jeg gleder meg som en unge til imorgen naar vi skal ligge paa stranden hele dagen (ihvertfall dersom denne tropiske stormen ikke slaar til)!
Vi har nettopp spist en fantastisk middag til 40-50 kroner og Hege og Claudia har gaatt ut for aa ta enda en coctail. Sigrid sitter ved siden av meg og sloss med skype.. ser ikke ut som hun vinner med det foerste, men naar det koster P25 (dvs 4 NOK) for 30 minutter med internett her, kan hun sloss litt til foer vi gir opp!

Haaper alle har det bra hjemme i regnet! Jeg satser paa sol og 30grader imorgen!

Ingen kommentarer: