tirsdag, januar 23, 2007

Fiiine dagen!

Som dere kanskje har fått med dere sto Disneyland for tur i går. Som sagt så gjort!
Vi sto opp tidlig for å komme oss frem før disse ekstreme folkemengdene vi hadde hørt rykter om det kunne være på Disneyland. Tok den spesielle Disneyland-MTRen det siste stykket. MTRen spilte lystig musikk nesten hele veien! Det var på nippet til å bli provoserende, men som dere ser så satt vi opp en munter mine og lot som også vi synes dingdingding var utrolig koselig.
Legg merkte til v-tegnet... alle asiater poserer med v-tegn på ALLE bilder! Veldig underholdende

Skriver ikke noe mere om resten av Disneylanddagen var, dere får heller se på den utrolige videoen vi har puttet sammen:)




På vei hjem fra Disneyland bestemte vi oss for å ta en liten omvei ned til siste stoppet på MTR-en. Her skulle det være en cabel-car (akkurat som Ulriken) som skulle ta oss opp på et eller annet fint utsiktspunkt. Eneste problemet akkurat den dagen var at utsiktpunketet var dekket av like tykker skyer som har lagt over Bergen de siste månedene! (jada, jeg vet det ikke regnet i går) Så vi bestemte oss for å snu og heller dra hjem og trene et eller annet. Vi skulle bare rett innom kjøpesenteret ved siden av MTR-stasjonen først. Og kjøpesenteret ved siden av MTR-stasjonen var ikke et vanlig kjøpesenter. Det var et stort 2 etg kjøpesenter fyllt med fabrikkutsalgsbutikker! Nike, Adidas, Quicksilver, Roxy, Espirit, osv! Vi var i himmelen! Jeg tok litt av i Nike-butikken med to nye par sko, en treningsjakke, treningsgenser og en caps. Dersom jeg hadde hatt et budsjett hadde det vært sprengt for lenge siden!

Etter vårt lille shoppingutbrudd tok vi MTR-en tilbake til sentrum og fant oss en fantastisk liten reastaurant. Endelig fikk vi smake den HK-maten vi var blitt lovet i alle reisehåndbøkene våre! Maten var nydelig! Og vi hadde verdens søteste kelner som maste masse, anbefalte mat og forklarte alt vi lurte på, slik at vi nå tror vi forstår litt mere av HK matskikker. Og så spanderte han en porsjon gratis congee til maten.
Congee er overkokt ris som ligger å duver i lunkent vann! Det ser utrolig ekkelt ut, og smaker omtrent som utvannet risgrøt. Ikke til å anbefale. Så da vet vi det til neste gang!

Alt i alt kan jeg konkludere med at denne dagen har vært en av de fineste dagene jeg har hatt her i HK! Og jeg regner med at det blir flere fine dager som denne:)

Ingen kommentarer: